Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Savo aikštėje Oklahomos „Thunder“ komandą priėmusi Detroito „Pistons“ laimėjo 88:82 bei nutraukė varžovų aštuonių pergalių seriją.

Ši pergalė itin daug džiaugsmo sukėlė „Pistons“ lyderiui Reggie Jacksonui, kuris dar praėjusį sezoną atstovavo Oklahomos klubui, bet vėliau per mainus persikėlė į Detroitą.

Dar nė nenuskambėjus finalinei sirenai, Jacksonas tryško džiaugsmu bei mosuodamas rankomis užvedinėjo publiką. 

Toks „Pistons“ atstovo poelgis itin nepatiko buvusiam bendraklubiui Russellui Westbrookui, kurio teigimu Jacksonas tiesiog parodė nepagarbą.

„Tai sukėlė pyktį. Tiesą sakant, tai buvo visiška nesąmonė. Nei mūsų komandai, nei organizacijai tai nėra priimtina. Man visiškai tai nepatinka, tačiau yra kaip yra. Mes dar susitiksime ir prisiminsime tai“, – kalbėjo Westbrookas.

Jacksono džiaugsmas:

Komentarai:
to pakakojus
Nieko nesumaisei? Ar tu cia apie westbrooka? :)
2016-03-30
-2
Atsakyti
to kaKajus
siuksle tai nebent tavo tevo sunus, o Jackson mldc kad sitaip pasielge nes kai ji ismaine i Pistons tas pats Westbrook kaip ant jo vare, ir ne jis vienas..
2016-03-30
+4
Atsakyti
Kajus
Neapsimetinek ci debilu,kaipklounas pasielge Dzeksons..Siusle kuri negerbia savo buvusiu draugu,net neabejoju,kad tokia pati siuksle ir gyvenime.
2016-03-30
+1
Atsakyti
Taip ir reikia, o kad pats kai Jacksona iškeitinėjo lojo kad jisyra vos ne niekas pamiršo jau matomai...
2016-03-30
Atsakyti
ignas
Negalima dziaugtis po laimetu runtyniu? :D kur cia izeidimas? :D vezliukas nindze pikc
2016-03-30
-3
Atsakyti
anonimasduchas
po epizodo dziaugtis, pvz dejimo taaisku , o cia jacksonas pradejo dziiaugtis laimejimu pries laikui baigiant ,
2016-03-30
-3
Atsakyti
Anonimas
o kai pats rekauja, kai laukinis po kiekvieno dejimo, tai visi turi ziuret ir grozetis. kitaip sakant toks ant tokio uzsipuole :D
2016-03-30
+1
Atsakyti
Anonimas
Ibaka viska vakar pasake
2016-03-30
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.