Nuotr.: REUTERS – Scanpix
Nuotr. REUTERS – Scanpix

Minesotos „Timberwolves“ savininkas Glenas Tayloras tikisi, jog Kevinas Garnettas ir kitą sezoną vilkės komandos marškinėlius.

Miljardierius atskleidė, jog 40-ąjį gimtadienį kitą mėnesį švęsiantis puolėjas kabinti sportbačių ant vinies dar nenori.

„Apie Kevino ateitį reikėtų kalbėtis su juo pačiu, tačiau man jis yra sakęs, jog karjeros baigti dar nenori“, – teigė Tayloras.

Rezultatyviausio visų laikų „Timberwolves“ krepšininko sutartis su klubu galioja iki 2017 metų vasaros. Nusprendęs toliau žaisti, per kitą sezoną amerikietis uždirbtų 8 mln. JAV dolerių.

Dėl kelio traumos Garnettas nerungtyniauja nuo sausio 24 dienos. 21-ajame savo karjeros sezone jis per rungtynes vidutiniškai rinko po 3,2 taško bei po 3,9 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
O koks durnius atsisakytu 8 mln? :D Jei zaidzia - tai apie 10 minuciu, bet dauguma rungtyniu traumuotas buna arba poilsio gauna... O milijonai nemazi net ir tokiam turtus jau susikrovusiam krepsininkui. Tikrai butu kvailas jis, jei atsisakytu pinigu ir baigtu karjera.
2016-04-09
+2
Atsakyti
aaa
rubines dievas. jauneliams reikia mokytis is jo. dabartiniai visi kazkokie mizniai
2016-04-08
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.