Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Rungtynių žaidėjas
Karl-Anthony  Towns
PTS 27 | REB 9 | AS 2 | BS 2
Sezono pabaigoje gerą formą įgavusi Minesotos „Timberwolves“ (28-52) ekipa gali pasigirti pirmą kartą nuo lapkričio mėnesio pasiekta trijų pergalių serija.

Samo Mitchello auklėtiniai išvykoje paskutinėmis mačo sekundėmis 106:105 (21:28, 32:21, 22:23, 31:33) sugebėjo palaužti Portlando „Trail Blazers“ (43-38).

Pergalę svečiams išplėšė Karlas-Anthony Townsas, priešpaskutinę rungtynių sekundę nesunkiai įveikęs Al-Farouqo Aminu gynybą ir pataikęs lemiamą dvitaškį.

Antrajame kėlinyje iniciatyvą į savo rankas perėmę „Timberwolves“ krepšininkai  paskutiniajame ketvirtyje spurtavo 12:3 ir likus žaisti 3 minutes atitrūko 101:93.

Vis tik Portlando ekipa svečiams išsivežti lengvos pergalės neleido. Šeimininkai spurtavo 8:1 ir prisivijo 101:102, o likus žaisti 4 sekundes prie pergalės juos priartino Damianas Lillardas.

Įžaidėjas pataikė tritaškį su Ricky Rubio pražanga bei pridėjęs taiklų baudos metimą išvedė „Trail Blazers“ į priekį (105:104). Po lemiamo Townso metimo tas pats Lillardas dar galėjo išgelbėti savo klubą, tačiau jo metimas iš savo aikštelės pusės tikslo nepasiekė. 

Portlando klubas nepasinaudojo galimybe įsitvirtinti penktoje Vakarų konferencijos vietoje. Vienu maču mažiau sužaidusius Memfio „Grizzlies“  Terry Stottso auklėtiniai lenkia vos viena pergale.

„Trail Blazers“: Damianas Lillardas 31, C.J. McCollumas 21, Masonas Plumlee (15 atk. kam.).

„Timberwolves“: Karlas-Anthony Townsas 27, Andrew Wigginsas 23, Shabazzas Muhammadas 12.

Rungtynių pabaiga:

https://www.youtube.com/watch?v=RUjnH93JXiE

Komentarai:
Anonimas
Wolves i sezono pabaiga isizaide. kur buvo anksciau? siemet vakaruose uzimt 7-8 vieta tikrai nesunku, o vilkai talento turi pakankamai.
2016-04-10
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.