Nuotr.:

Makedonijos vyrų krepšinio rinktinėje – permainos vyriausiojo trenerio poste. Pranešama, kad viename Europos čempionate komandai vadovavęs Marijanas Srbinovskis atsisveikina su šiomis pareigomis, o jo vietą užims strategas iš Serbijos – Draganas Raca.

55-erių metų specialistas trenerio karjerą pradėjo 2002 metais ir anksčiau yra vadovavęs Kipro, Andoros ir Libano nacionalinėms komandoms.

Pastaruosius dvejus metus Raca buvo be klubo. Paskutinį sykį jis 2010-2014 metais dirbo Kinijoje, kur vadovavo Guangdžou „Free Man“ ekipai. 

Srbinovskis Makedonijos rinktinėje darbavosi nuo 2013 metais. Tada jis ėjo trenerio asistento pareigas, o praėjusiame Europos čempionate perėmė komandos vairą į savo rankas. 

Jo vadovaujami makedonai per penkerias rungtynes laimėjo vienąsyk ir pasirodymą baigė grupės varžybose.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.