Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Šansų išsikapstyti iš paskutinės „Tete-a-Tete Casino-LKL“ pozicijos vis dar turinti Alytaus „Dzūkijos“ (8-26) ekipa griebėsi paskutinio šiaudo.

Kovoje dėl devintosios pozicijos svarbiame čempionato autsaiderių mūšyje dzūkai savo sirgalių akivaizdoje 60:53 (12:11, 12:21, 19:14, 17:7) palaužė Kėdainių „Nevėžio“ (8-26) pasipriešinimą.

Rungtynių žaidėjas
Julius  Jucikas
PTS 25 | REB 7 | ST 1 | BS 1
Didžioji rungtynių dalis „Dzūkijos“ krepšininkams klostėsi ne itin palankia eiga. Ketvirtojo kėlinio pradžioje svečiai dar turėjo keturių taškų pranašumą (47:43), tačiau po kelių minučių Linas Lekavičius baudų metimais persvėrė rezultatą (50:49).

Negana to, išsiveržę į priekį dzūkai pridėjo dar aštuonis taškus be „Nevėžio“ atsako ir užsitikrino sau pergalę (58:49). Šeimininkus į pergalę vedęs Julius Jucikas prie pergalingo savo komandos spurto prisidėjo pelnydamas 6 taškus.

Abiems komandoms reguliariajame sezone liko sužaisti po dvejas rungtynes. Vis tik per likusius mačus bent vieną pergalę švęsti sąlyginai daugiau šansų turi Kėdainių klubas, kurio laukia rungtynės su Klaipėdos „Neptūnu“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“. Tuo metu alytiškiai dar žais su Klaipėdos klubu ir Vilniaus „Lietuvos rytu“.

„Dzūkija“: Julius Jucikas 25 (7 atk. kam.), Arvydas Eitutavičius 13, Linas Lekavičius 6.

„Nevėžis“: Vaidotas Volkus 12, Aidas Viskontas 11, Mindaugas Kupšas 10 (9 atk. kam.).

Rungtynių apžvalga:

Komentarai:
DĖMESIO
Dėmesio, platinkite!!

Alytaus Dzūkijai atsiradus šansui nelikti paskutiniems ir neiškristi iš LKL, galimas ir tikėtinas dar vienas anti-krepšinio vakaras!!! Šeštadienį, Balandžio 23-iąją dieną susitiks Vilniaus "Lietuvos Rytas" ir Alytaus "Dzūkija". Didelė tikimybė, kad artimus saitus su Alytaus klubu turintis vyriausiasis "Lietuvos Ryto" treneris Tomas Pačėsas pasinaudos tokia galimybe ir tyčia(!!!) pralaimės rungtynes Alytaus klubui. Dar vienas anti-krepšinio spektaklis jau po savaitės! Platinkite!
2016-04-17
-1
Atsakyti
As
100 proc isitikines,kad jei Nevezis pralaimes treciadieni Pasvaliui tai sestadieni laisvai galit statyt uz dzukija nes ji tikrai laimes pries L.Ryta.Pacesas padarys viska kad Alytus isliktu.
2016-04-16
+1
Atsakyti
GVS
teisejai istempe Dzukija i pergake...
2016-04-16
Atsakyti
anomalija
Ka noret kad abieju komandu treneriai propaguoja gynyba

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-16
+2
Atsakyti
duobe
Lygis situ komandu tai ziaurus jauciu kad NKL'e grazesnis krepsinis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-16
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.