Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Triuškinantį pralaimėjimą NBA atkrintamųjų varžybų starte patyrusios Hjustono „Rockets“ ekipos strategas J.B. Bickerstaffas nutarė imtis permainų.

JAV sporto žiniasklaidos galiūnai ESPN skelbia, jog antrajame serijos su „Golden State Warriors“ susitikime „Rockets“ starto penkete rungtynes pradės Donatas Motiejūnas.

Pirmajame Vakarų konferencijos ketvirtfinalio mače tik paskutiniajame kėlinyje ant parketo išbėgęs lietuvis startiniame penkete pakeis Corey Brewerį.

Antrosios serijos rungtynės Oklando „Oracle“ arenoje bus žaidžiamos ateinančią naktį, 5.30 val. Lietuvos laiku.

78:104 pralaimėtose pirmosiose rungtynėse Motiejūnas per 12 minučių pelnė 8 taškus bei sugriebė 2 atšokusius kamuolius.

Komentarai:
to :O
Jei pas patį galvoje skamba žodžiai nevykėlis, mažapimpis, tuščia vieta tai tik tavo kompleksų projekcijos iš pasąmonės. Nereikėtų jų nukreipti i žmones kurie savo užsispyrimu ir darbu jau seniai įrodė, kad yra verti tik geriausiu atsliepimų. Gal trumpam ir pasijauti mažiau menkavertis, bet visų aplinkinių akyse esi tik mažas spoguotas nepraustaburnis.
2016-04-19
Atsakyti
:)
Nevykelis turbut daugiau subine ant parketo prasivolioja, negu kamuoliu atkovoja... 7 footer skaitosi
2016-04-19
+9
Atsakyti
:)
As nesuprantu kam ta mazapimpi kavnecka isvis i aikste leidzia... tuscia vieta is jo. Gynyboj 0, del kamuoliu 0, o puolime metimo isvis neturi ir savo puskablius meto ir dauguma prameta...Gales kita sezona lenkijoj zaist
2016-04-19
-3
Atsakyti
pukis
d mo for 3 mo
2016-04-18
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.