Nuotr.: FIBA Americas
Nuotr. FIBA Americas

Madrido „Real“ baigė Eurolygos čempionų titulo gynybą. Ispanai savo pasirodymą prestižiškiausiame Senojo žemyno turnyre baigė ketvirtfinalyje.

Vis tik vienas Stambulo „Fenerbahce“ ekipai „sausu“ rezultatu 0-3 nusileidusios Madrido komandos lyderių Rudy Fernandezas pareiškė, jog „Real“ žaidėjai savo sezonu didžiuojasi.

„Mes didžiuojamės savo Eurolygos sezonu. Šioje serijoje „Fenerbahce“ buvo geresni, todėl jie nusipelnė laimėti. Sezono metu mus persekiojo traumos, todėl ketvirtfinalį pasiekėme labai pavargę“, – sakė gynėjas.

„Serijoje su Stambulo klubu mes padarėme viską, ką galėjome“, – pridūrė 30 metų 196 cm ūgio krepšininkas, kuris pats dėl traumos šį sezoną negalėjo rungtyniauti daugiau nei tris mėnesius.

Fernandezui asmeniškai šis sezonas neabejotinai buvo prasčiausias karjeroje. Per mačą jis vidutiniškai rinkdavo po 7,6 taško, atkovodavo po 2,4 kamuolio ir atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.