Vos paaiškėjus, jog ULEB taurės turnyras išsiplės iki 48 komandų, įtempti sąntykiai tarp FIBA Europos bei ULEB organizacijų dar labiau pašlijo. FIBA Europos prezidentas George’as Vassilakopoulos, pasipiktinęs ULEB veiksmais, šiai organizacijai paskelbė karą. Graiko pareiškimas, atrodo, tampa realybe.

FIBA Europa kreipėsi į 16 klubų, kurie turi sutartis su ULEB bei pasiūlė sugrįžti į FIBA Europos organizuojamą turnyrą. Už šį žingsnį FIBA Europa kiekvienai ekipai pažadėjo sumokėti po 400 tūkst. eurų, be to,  klubams sumokėtų visus pinigus, uždirbtus iš televizijos transliacijų.

Tel Avivo „Maccabi“ klubas patvirtino, jog ekipa sulaukė tokio pasiūlymo. Komandos prezidentas Shimonas Mizrahi teigė, jog „Maccabi“  šio pasiūlymo atsisakė ir nesiruošia nutraukti sutarties su ULEB.

Vassilakopoulos neslėpė susierzinimo, jog ULEB taurės turnyras išsiplės iki 48 komandų: „Negalime neatsakyti į tokius ULEB veiksmus. Mes priimame iššūkį“.  

Komentarai:
nieko ta fiba nelaimes uleb yra uleb
2007-06-11
+6
Atsakyti
tegu fiba nenusisneka...pazhadetu kiekvienai komandai po 4mln euru + pinigai uzh transliacijas, tada va gal ir perejtu, o dbr europos grandam nx ajt i kazhkoki fiba? rusijos ar ispanijos, italijos komandom ka rejskia tie 0.4 mln euru? ka zhalgiriui ar rytuj rejshkia shitie pinigai? atsakymas - NIEKO
2007-06-11
-6
Atsakyti
As manau kad rytas galetu gryzti i suprolyga - fiba europos taure :) Juk ten jiems taip sekesi :D
2007-06-11
-3
Atsakyti
Manau kad atsiras kas uzkibs ant tu bapkiu kabliuko. kokia liublijanos olimpija galetu varyt i ta fibos turnyra.
rokas93, jei neturi ka pasakyt tai nesakyk..
2007-06-10
+2
Atsakyti
na cia is klubu niekas manau neis ir negris :) jiem 400 stuku nera lb dideli pinigai...o del transliaciju tai jie uz jas nieko ir negautu nes nelabai kas ir transliuotu neidomias varzybas...taip kad nepagazdins jie cia ;)
2007-06-10
+9
Atsakyti
pritariu "stefui
2007-06-10
Atsakyti
taigi cia visumoj i issipletusias vietas ateis tokie klubai kaip beneton, portezas, o jie del tokiu pinigu tikrai neparsiduos..
2007-06-10
+5
Atsakyti
Nesuprantu koks tolkas pvz tokiom komandom kaip maccabi, CSKA ar net tam paciam zalgiriui varyt i Fiba ir ten visada laiminet. Aisku atsirastu komandu kurios mestu issuki, tik klausimas kiek? 1? 2? 3? manau jokiam save gerbianciam klubui 3 itemptos rungtynes per sezona nera gerai
2007-06-10
+3
Atsakyti
Nemanau, kad klubai rizikuos ir gris i FIBA. Dauguma nera patenkinti Fiba europe turnyro organizavimu.
2007-06-10
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.