Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Damianas Lillardas ketvirtajame kėlinyje pelnė 16 iš savo 22 taškų, C.J. McCollumas pridėjo 27, ir jų atstovaujama Portlando „Trail Blazers“ atsidūrė per pergalę nuo NBA Vakarų konferencijos pusfinalio. Portlando krepšininkai išvykoje 108:98 (18:18, 27:32, 26:21, 37:27) susitvarkė su lyderių netekusia Los Andželo „Clippers“.

Rungtynių žaidėjas
C.J.  McCollum
PTS 27 | REB 4 | AS 4 | BS 2
„Clippers“ įžaidėjui Chrisui Paului mače prieš tai lūžo ranka, o netrukus buvo paskelbta, kad dėl rankos raumens traumos daugiau šį sezoną nebežais ir Blake'as Griffinas.

Be pagrindinių žaidėjų likusi „Clippers“ laikėsi tris kėlinius, tačiau ketvirtąjį Lillardas pradėjo tolimu metimu, o po to jo 5 taškai iš eilės inicijavo spurtą 12:1, po kurio svečių persvara išaugo iki 90:77. Per likusį rungtynių laiką šeimininkai taip ir nesugebėjo atkurti intrigos.

Šeštosios serijos rungtynės bus žaidžiamos Portlande.

„Clippers“: J.J. Redickas 19, Jeffas Greenas ir Jamalas Crawfordas po 17, DeAndre Jordanas 16 (17 atk. kam.), Austinas Riversas 13, Cole'as Aldrichas 11.

„Trail Blazers“: C.J. McCollumas 27, Damianas Lillardas 22, Moe Harklessas 19 (10 atk. kam.), Allenas Crabbe'as 11, Geraldas Hendersonas ir Masonas Plumlee (15 atk. kam.) po 10.

Komentarai:
djgaffer
Lyderių traumos skandina dar vieną LAC sezoną.O PTB ir toliau maloniai stebina-prieš sezoną nurašyta komanda arti konf.pusfinalio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-28
-3
Atsakyti
Expertaskitos serijoje rugtynes paskutines saunu del trail komandos bet gaila ar jie gales kazkuom pasipriesinti gsw,gaila cliperiu kurie su paulu ir grifinu butu eme serija o be ju tai tik 0-4 gws naudai butu reik tiketis kai blazeriu dueatas pavarys kaip niekad :)


JO butu kliperiai eme gsw su grifinu ir paulu, dar daugiau tu nusisnekek, 1-4 pralose, max 2-4 ir viskas...
2016-04-28
-1
Atsakyti
Expertas
kitos serijoje rugtynes paskutines saunu del trail komandos bet gaila ar jie gales kazkuom pasipriesinti gsw,gaila cliperiu kurie su paulu ir grifinu butu eme serija o be ju tai tik 0-4 gws naudai butu reik tiketis kai blazeriu dueatas pavarys kaip niekad :)
2016-04-28
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.