Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Los Andželo „Clippers“ ekipa šeštosiose Vakarų konferencijos ketvirtfinalio rungtynėse ketvirtą kartą iš eilės nusileido Portlando „Trail Blazers“ ir baigė savo pasirodymą šio sezono NBA pirmenybėse.

Vis dėlto be traumuotų lyderių Chriso Paulo ir Blake‘o Griffino lemiamuose mačuose žaidę Doco Riverso auklėtiniai pademonstravo pavyzdingą kovingumą, kurį iliustravo Austino Riverso kraujas.

„Clippers“ įžaidėjas šeštųjų serijos rungtynių pirmojo kėlinio viduryje po kontakto su Al-Farouqu Aminu alkūne stipriai susižeidė veido sritį aplink akį bei pasruvo krauju.

23 metų krepšininko žaizdai prireikė net vienuolikos siūlių – septynių po ir keturių virš akies, tačiau jau antrojo kėlinio viduryje atletas sugrįžo ant parketo.

Nuolat kraujavęs ir tik viena akimi matęs Riversas darė viską, kad „Clippers“ sezonas nesibaigtų: jis pelnė 21 tašką, atkovojo 6 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir nė karto nesuklydo.

Amerikiečio pastangų buvo maža. Los Andželo klubas paskutinėmis mačo akimirkomis patyrė pralaimėjimą, o po rungtynių bendraudamas su žiniasklaida Riversas pripažino besijaučiantis dvejopai.

„Aš nuliūdęs ir nusivylęs, tačiau tuo pačiu metu labai didžiuojuosi savo komanda. Daug žmonių mumis abejojo, tačiau išėję į aikštelę mes atidavėme joje savo širdis.

Skaudu. Ne fiziškai, o emociškai. Praradome du savo lyderius, o be jų žaisti buvo itin sunku. Vis dėlto manau, jog atlikome puikų darbą ir buvome arti sėkmės“, – sakė Riversas.

Šį sezoną per rungtynes vidutiniškai po 9 taškus bei po 2 atkovotus kamuolius rinkusiam krepšininkui pagyrų už kovingumą negailėjo jo tėvas Docas bei komandos draugas Jamalas Crawfordas.

„Pasižiūrėjus į jo veidą atrodo, kad jis šiandien buvo bokso mače. Jis užaugo kaip žaidėjas ir aš labai juo didžiuojuosi“ – teigė Crawfordas.

https://www.youtube.com/watch?v=gAEraOXt_fU

Komentarai:
Clips
Gaila sezonas baigtas, bet bent jau baige atiduodami viska. Oh well, kita kart
2016-05-01
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.