Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Kawhi Leonardas ir LaMarcusas Aldridge'as pelnė daugiau nei pusę San Antonijaus „Spurs“ komandos taškų, o jų vedama ekipa susigrąžino pranašumą Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Vakarų konferencijos pusfinalyje.

Greggo Popovichiaus vadovaujamas klubas trečiajame susitikime išvykoje 100:96 (27:20, 20:22, 25:27, 28:27) palaužė Oklahomos „Thunder“ žaidėjų pasipriešinimą ir serijoje iki keturių pergalių vėl išsiveržė į priekį – 2-1.

Rungtynių žaidėjas
Kawhi  Leonard
PTS 31 | REB 11 | AS 3 | ST 1 | BS 1
Aštuoniais taškais paeiliui antrajame ketvirtyje startavusi „Spurs“ pirmavo rekordine – 15 taškų persvara (35:20), tačiau ją iššvaistė dar iki kėlinio pabaigos.

Po ilgosios pertraukos svečiams buvo pavykę susigrąžinti dviženklį pranašumą (54:44), bet irgi neilgam – Kevinas Durantas surinko šešis taškus, Russellas Westbrookas ir Serge'as Ibaka pataikė iš toli ir „Thunder“ deficitas sumažėjo iki dviejų taškų (56:58).

Nuo to momento kova vyko taškas į tašką, o likus žaisti kiek mažiau nei pusantros minutės „Spurs“ buvo atitrūkusi per septynis taškus (96:89). Tada Westbrookas pelnė penkis taškus paeiliui ir Oklahomos klubas vėl kvėpavo varžovams į nugaras (94:96).

Lemiamu metu Tony Parkeris ir Kawi Leonardas nesutriko bei sėkmingai realizavo baudų metimus, taip „Spurs“ ekipą nutolindami nuo šeimininkų per keturis taškus (100:96). 

„Thunder“ savo atsakymui dar turėjo 2,7 sekundės, tačiau Westbrookas metimas iš toli tikslo nepasiekė bei Oklahomoje triumfavo San Antonijaus klubas.

Leonardas ir Aldridge'as kartu pelnė 55 iš visų 100 „Spurs“ taškų.

„Thunder“ gretose net 31 metimą atliko Westbrokas, iš kurių tikslą pasiekė 10 – 32 procentų taiklumas. Jis iš viso pelnė 31 tašką, atkovojo 9 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, 5 kartus suklydo bei surinko 17 naudingumo balų.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 31 (10/31 metimai, 9 atk. kam., 8 rez. perd.), Kevinas Durantas 26, Serge'as Ibaka 15.

„Spurs“: Kawhi Leonardas 31 (11 atk. kam.), LaMarcusas Aldridge'as 24 (8 atk. kam.), Tony Parkeris 19 (8 atk. kam.).

Rungtynių apžvalga:

Kawhi Leonardo žaidimo epizodai:

Komentarai:
panašukad spurs užaugino išmokino kitą kartą. jie jau ne seniukai timas-manu-tonis, bet LaMarkas, Leonardas...linkiu šimtamečiui Timui dar vieno žiedo, kad jį atneštų senatvėj jaunimas, taip kaip jis jį Deiviui Robinzonui atnešęs savo jaunystėj.


aha, uzaugino Aldridge'a... :D Portlando siltnamyje. :D
2016-05-07
+3
Atsakyti
Silpnai Spurs. Westbrick nemazai pramete, bet terliojos iki paskutiniu sekundziu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-07
-5
Atsakyti
thunder
Galejo kabintis 4 kelinio pabaigoi bet tiesiog nesulaike kawhi leonard primete visur pirmas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-07
-3
Atsakyti
panašu
kad spurs užaugino išmokino kitą kartą. jie jau ne seniukai timas-manu-tonis, bet LaMarkas, Leonardas...linkiu šimtamečiui Timui dar vieno žiedo, kad jį atneštų senatvėj jaunimas, taip kaip jis jį Deiviui Robinzonui atnešęs savo jaunystėj.
2016-05-07
Atsakyti
Anonimas
Salyciau thunder patys paleido pergale siandien... Nors ir atsilikinejo beveik visas rungtynes ( deka tragisku 8 minuciu pirmo gale ir antram kelinuke), bet visas rungtynes atrode, kad gale rungtyniu visdelto pasigaus, taip ir ivyko... Turejo jau keleta taskeliu, bet vel pqsipyle klaidos ir spurs tuom pasinaidojo.

Siandien labai gerai buvo ginamasi pries aldridge, Ibaka su Adamsu ir Kanteriu padare nuostabu darba. Deja bet Westbrookas siandien buvo panasus i Hardena, po klaidu negrizo i gynyba, pastoviai palikdavo laisva parkeri... O ir puolime primete plytu...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-07
+4
Atsakyti
spurs
Netaip jau lengvai iveike matyt pritruko gynybos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-07
-5
Atsakyti
kasioguru
vat tame ir reikalas, kad ne duetas, o trio. Parkeris pagaliau primine apie save. be jo butu raguciai Spursam, nes Aldridge'ui nepakrito taip, kaip pirmus 2 macus.

o siaip tai Spursai vargsta, antras varzybas terliojasi su grybais, kuriu vienas is lyderiu vel lose be galvos. senukai visai nespeja su jaunimu. Duncanui viskas, nulis. Borka, Westas irgi jau vos siknas pavelka, Manu irgi daugiau flopina, nei palosia. jei Curry greit atsigaus, finalas bus kaip pernai.
2016-05-07
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.