Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Majamio „Heat“ po Hassano Whiteside‘o traumos buvo pareiškusi, kad aukštaūgiui nieko rimto nenutiko, tačiau paaiškėjo, kad klubas nenori rizikuoti vidurio puolėjo sveikata.

Komanda išplatino pranešimą, jog krepšininkas tikrai praleis ketvirtąsias serijos su Toronto „Raptors“ rungtynes.

Specialistai mano, kad kryžminius kelio raiščius pasitempęs Majamio komandos bokštas privalės kurį laiką atitrūkti nuo krepšinio. Pasirodė pranešimų, kad jis gali nežaisti apie savaitę laiko.

„Heat“ komanda šiandien surengė treniruotę, tačiau pratybas Whiteside‘as stebėjo iš šalies. Su kelio įtvaru ir specialiu batu į treniruotę atvykęs 26-erių metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas su žurnalistais nebendravo.

JAV žiniasklaida jau anksčiau abejojo „Heat“ pranešimu apie Whiteside‘o būklę, mat tokios traumos gydymas ne visada užtrunka vos keletą dienų. Analogišką sužeidimą patyręs „Golden State Warriors“ gynėjas Stephenas Curry rungtyniauti negali jau dvi savaites.

Šiuo metu „Raptors“ serijoje iki keturių pergalių pirmauja 2-1.

Centras traumą patyrė pirmajame trečiųjų serijos rungtynių su Toronto „Raptors“ ekipa kėlinyje. Per 8 minutes jis spėjo pelnyti 6 taškus.

Whiteside'o praradimas Majamio ekipos vyriausiajam treneriui Erikui Spoelstrai būtų itin rimtas smūgis. Atletas yra pagrindinis Floridos valstijos klubo ramstis po krepšiu. Šį sezoną jis vidutiniškai renka po 14 taškų ir atkovoja po 11,7 kamuolio.

Komentarai:
Raptors gerbeju svajone issipilde
Nu dabar paziuresim superstara biyombo, kuris raptorius trauks i finalus
2016-05-09
Atsakyti
Anonimas
Byimbo bus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-09
-1
Atsakyti
Gaila Raptors gero auksto neturi, o tai uztikrinta pergale gautu. Bet ir dabar kai po kasiu Haslemas ir Amare stoves turbut nardis kas nores.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-09
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.