Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Majamio „Heat“ ekipos vidurio puolėjas Hassanas Whiteside‘as žiniasklaidai pranešė, jog Rytų konferencijos pusfinalio serija jam yra baigta.

Trečiosiose serijos rungtynėse iš rikiuotės dėl kelio traumos iškritęs vienas „Heat“ lyderių nepadės savo komandai ir lemiamame septintajame mače.

„Aš sveikstu, tačiau nė neįsivaizduoju, kada galėsiu rungtyniauti“, – žurnalistams sakė 26 metų 213 cm ūgio krepšininkas.

Septintosiose serijos rungtynėse ant parketo tikrai neišbėgs ir tiesioginis Whiteside‘o oponentas Jonas Valančiūnas, čiurnos traumą taip pat patyręs trečiosiose serijos rungtynėse.

„Heat“ ekipai šeštajame susitikime su „Raptors“ padėjo vos aštuoni krepšininkai, tačiau jų užteko pergalei 103:91 ir serijos rezultato išlyginimui 3-3.

Įdomu, jog šeštosiose rungtynėse aukščiausias Majamio ekipos žaidėjas buvo 208 cm ūgio Joshas McRobertsas, o prieš Bismacką Biyombo dažnai gynėsi 201 cm ūgio Justise'as Winslow.

„Tam mes ir kilnojame svarmenis“, – apie savo užduotį stabdyti galingai sudėtą „Raptors“ aukštaūgį sakė Winslow, vėliau už savo pastangas sulaukęs komandos draugų komplimentų.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.