Nuotr.: LaPresse – Scanpix
Nuotr. LaPresse – Scanpix

Milano „Emporio Armani“ ekipa, kuriai atstovauja Mantas Kalnietis, nesėkme pradėjo pasirodymą Italijos pirmenybių pusfinalyje.

Jasmino Repešos auklėtiniai namuose 77:84 (21:21, 22:17, 10:28, 24:18) turėjo pripažinti Venecijos „Umana“ krepšininkų pranašumą.

Serijoje iki trijų pergalių Venecijos ekipa išsiveržė į priekį 1-0.

Kalnietis per 26 minutes pelnė 4 taškus (2/6 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai), atliko 3 rezultatyvius perdavimus, atkovojo kamuolį bei 2 kartus suklydo.

Lietuvos rinktinės atakų organizatorius iš varžovų perėmė 4 kamuolius. Pagal šį rodiklį jam neprilygo nė vienas kitas mačo žaidėjas.

„Emporio Armani“: Rakimas Sandersas 28, Milanas Mačvanas 12, Estebanas Batista 10 (8 atk. kam.).

„Umana“: Mike‘as Greenas 16, Benjaminas Ortneris 14, Michaelas Bramosas ir Melvinas Ejimas po 12.

Komentarai:
aKA
Butu smagu, jei Kalnietis griztu i Lietuva zaisti, bet tik ne i Zalgiri. Skaudziausia, kad be Kalniecio LT rinktineje nera kam zaisti PG pozicijoje, na siaip yra, bet tuoj visi kandidatai buna nusodinti, del kokio nepasisekusio epizodo.
2016-05-20
-1
Atsakyti
Kajs
:DDD tik ne I zalgiri...geriau amerikonsa Nigeri paimt uz tuos pinigus daug geresni

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-20
-3
Atsakyti
to marokak
Ka jau pamirsai kai zalgiri arenoj nusvilpinejo ? :D :D :D :D Ne viena ir ne du kartus ...
2016-05-20
+1
Atsakyti
Mantai grižk namo
Tie italu fanai tikri chamai,geriau tegul Mantukas grižta atgal namo i Zalgeri,čia pas mus visi savi ir kaši puikiai kiekvienas išmano,niekas ant jo nešvilps ir kreivarankiu nelaikys.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-20
+2
Atsakyti
marokak
Apgailetini Armani fanai,kam nusvilpineti sava zaideja kai jis su kamuoliu...kas cia per fanai...na gavo bloka,karta varydamasis kamuoli i koja savo pataike netycia,poto nepersivare kamuolio kai ji paspaude...bet nusvilpineti sava zaideja yra zemas lygis...kalnietis stengesi atidave visas jegas,tik jam nepasiseke
2016-05-19
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.