Nuotr.: USA TODAY SPORTS – Scanpix
Nuotr. USA TODAY SPORTS – Scanpix

Sezoną jau po pirmojo NBA atkrintamųjų varžybų etapo baigęs ir atostogas tęsiantis Jamesas Hardenas Los Andžele prisivirė košės. Hjustono „Rockets“ komandos žvaigždė kaltinama fotografo užpuolimu.

Fotografas Los Andželo policijoje parašė pareiškimą, jog gynėjas jį apstumdė ir sulaužė pirštą. Kaip skelbiama pranešime, fotografas norėjo paklausti krepšininko nuomonės apie Donaldą Trumpą.

Šiuo metu Los Andželo policija aiškinasi išsamesnes įvykio aplinkybes.

Šį sezoną Hardenas per vidutiniškai 37,7 minutės rinko po 28,8 taško, atkovojo po 6,1 kamuolio ir atliko po 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Dabar tam fotografui vaidenasi doleriai ir kruvos pinigu. Jeigu jus fotografas, ir jus "uzpuole" krepsininkas, butinai paziurekite sita mokancia literatura kaip reiketu elgtis tokioje situacijoje : https://www.youtube.com/watch?v=fsaj4VDu...
2016-05-20
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.