Nuotr.: Fotodiena.lt/P.Peleckis
Nuotr. Fotodiena.lt/P.Peleckis

Nepaisant to, kad ilgalaikę sutartį su „Barcelonos“ klubu turinčiu Tomašu Satoransky aktyviai domisi Vašingtono „Wizards“ klubas, pats čekas tokias mintis kol kas veja šalin.

„Su „Wizards“ apie detales aš net nekalbėjau. Tiesiog paprašiau jų, kad iki sezono pabaigos paliktų mane ramybėje“, – situaciją komentavo atletiškasis gynėjas.

Žiniasklaidoje neseniai pasirodė pranešimai, kad JAV sostinės klubas rengiasi išpirkti dar trejus metus turėsiančią galioti žaidėjo sutartį su Katalonijos klubu. NBA ekipos nebaugina ir 1,5 mln. JAV dolerių išpirkos suma.

„Tai yra dalykai, apie kuriuos kalba žiniasklaida. Aš pats apie tai nieko nežinau“, – nukirto čekas.

Šį sezoną Eurolygoje Satoransky vidutiniškai rinko po 9 taškus, 2,8 atkovoto kamuolio ir po 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Efektyviausi šio sezono Satoransky epizodai Ispanijos pirmenybėse:

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.