Nuotr.: Fotodiena.lt/E. Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E. Blaževičius

Turkijos nacionalinė vyrų rinktinė netrukus pradės ruoštis olimpiniam atrankos turnyrui Filipinuose, o ekipos vyriausiasis treneris Erginas Atamanas paskelbė kandidatų sąrašą.

Jame nėra dviejų ryškių žvaigždžių – Eneso Kanterio ir Ersano Ilyasovos pavardžių. Pirmojo rinktinėje nebus dėl pašlijusių jo ir trenerio Atamano santykių, o Ilyasova šią vasarą skirs poilsiui.

Atrankos turnyro Maniloje A grupėje turkai susitiks su Senegalo ir Kanados krepšininkais. Kitoje grupėje rungtyniaus Prancūzija, Naujoji Zelandija ir Filipinai.

Turkijos rinktinės kandidatų sąrašas: 

Birkanas Batukas, Cedi Osmanas, Dogušas Balbay, Forkanas Korkmazas (visi Stambulo „Anadolu Efes“), Tolga Gecimas, Canas Mutafas (abu Bandirmos „Banvit“), Enderas Arslanas Metinas Turenas, Mehmetas Yagmuras, Oguzas Savašas (visi Stambulo „Darussafaka“), Ali Muhammedas, Melih Mahmutoglu, Barisas Hersekas (visi Stambulo „Fenerbahce“), Huseyinas Koksalas, Sinanas Guleras (abu Stambulo „Galatasaray“), Metecanas Birsenas (Stambulo BBSK), Kenanas Sipahi, Semetas Geyikas (Izmiro „Pinar Karšiyaka), Omeras Ašikas (Naujojo Orleano „Pelicans“).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.