Nuotr.: TASS – Scanpix
Nuotr. TASS – Scanpix

Nepaisant to, kad sezonas ACB lygoje dar nesibaigė, Madrido „Real“ klubas jau žino ne vieną šią vasarą komandą papildysiančių žaidėjų pavardę. Vienas iš jų, kaip skelbia žurnalistas Davidas Pickas, yra ispanas Viktoras Claveras.

Pranešama, kad Ispanijos sostinės ekipa su šios šalies rinktinės kandidatu sudarys trejų metų trukmės sutartį. Krepšininkas praėjusį sezoną rungtyniavo Krasnodaro „Lokomotiv“ komandoje, tačiau atitinkama išpirkos suma atiteks Valensijos „Basket“ komandai, kuriai ir priklauso teisės į žaidėją.

Šį sezoną Rusijos ekipoje Claveras Eurolygos turnyre vidutiniškai rinko po 9,4 taško, atkovojo po 5,9 kamuolio ir atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Be Krasnodaro ir Valensijos klubų, Claveras dar yra vilkėjęs ir Portlando „Trail Blazers“ marškinėlius.

Kiek anksčiau buvo žinoma, kad kitą sezoną prie „Real“ prisijungs ir Pirėjo „Olympiakos“ aukštaūgis Othello Hunteris. Tai jau pripažino ir pats krepšininkas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.