Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Malagos „Unicajos“ ekipai vasarą bus sunku savo gretose išlaikyti atakų organizatorių Stefaną Markovičių. Anot pranešimų, serbu domisi ne vienas elitinis Eurolygos klubas.

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad susidomėjimą Markovičiumi reiškia Madrido „Real“ klubas, kuris vasarą norės sustiprintį įžaidėjų grandį. 

Maža to, krepšininko gimtinėje atsirado pranešimų, kad Markovičiumi domisi ne tik „karališkasis“ klubas. Serbai praneša, kad atletą savo gretose norintis matyti Dimitris Itoudis mėgins jį prisivilioti į Maskvos CSKA.

Traumų šį sezoną kankintas Markovičius Eurolygos turnyre sužaidė 10 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnė po 3,6 taško, atkovojo po 2,1 kamuolio ir atliko po 4,9 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
...
koks cia sustiprinimas jei silpnesnej komandoj tokie apgailetini statsai?
2016-06-15
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.