Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Harrisonas Barnesas gins JAV garbę Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. „Golden State Warriors“ puolėjas priėmė kvietimą pirmą kartą apsivilkti vyrų rinktinės marškinėlius.

Padėti šalies rinktinei šiemet jau atsisakė būrys ryškiausių JAV krepšinio žvaigždžių, todėl vietos joje atsirado pastaruosius keturis sezonus Oklando klubo garbę gynusiam atletui.

Šį sezoną NBA pirmenybėse Barnesas per susitikimą vidutiniškai pelnydavo po 11 taškų, atkovodavo po 4,9 kamuolio bei atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Šio tarpsezonio metu 24-erių krepšininkas Oklandą veikiausiai bus priverstas palikti. NBA vicečempionai į jo vietą yra numatę pasikviesti Keviną Durantą, Nicolasą Batumą arba Evaną Turnerį.

Komentarai:
Gf
Jam tik kaseka patvory traukti!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-25
-4
Atsakyti
Anonimas
manau paeme tik del to, kad kiti 2 is GSW zais. pagal tai, kaip zaide finale, nevertas ne is tolo but rinktinej.
2016-06-25
-1
Atsakyti
djgaffer
Iškritus tokiam būriui žaidėjų,visai realu,kad JAV rinktinėje gali debiutuoti ir tokie žaidėjai,kaip Barnesas ar Conley.Gali džiaugtis,kad dauguma žvaigždžių nutarė nevažiuoti į Rio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-25
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.