Nuotr.:

Turkijos krepšinio ateitimi laikomam Furkanui Korkmazui neseniai įvykusi NBA naujokų birža susiklostė prasčiau nei jis tikėjosi.

Buvo neabejojama, jog gynėjas išgirs savo pavardę tarp pirmųjų dvidešimties žaidėjų, tačiau jį tik 26-uoju šaukimu pasirinko Filadelfijos „76ers“.

„Aš vis dar šoke. Nemaniau, jog būsiu pašauktas tik 26-uoju šaukimu. Be to, mane pasirinko komanda, kurioje žaisti tikrai nesitikėjau“, – sakė Korkmazas.

„Ar man dėl to liūdna? Tikrai ne, nes aš esu krepšininkas, pasirinktas NBA naujokų biržoje. Pasikalbėjęs su savo šeima ir agentu nuspręsiu, kas yra geriausia mano ateičiai“, – pridūrė turkas.

18 metų 197 cm ūgio krepšininkas stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje norėjo debiutuoti jau ateinantį sezoną, tačiau panašu, jog persikėlimo už Atlanto jam teks palaukti.

Šiuo metu su Turkijos rinktine olimpiniam atrankos turnyrui besiruošiantis Korkmazas turi galiojančią sutartį su Stambulo „Anadolu Efes“, o jos išpirkos suma galimai siekia net 2 milijonus  JAV dolerių.

NBA klubai gali mokėti išpirkas tik iki 650 tūkst. dolerių, o sąlyginai žemu šaukimu pasirinktas ir solidesnio atlyginimo neužsitikrinęs gynėjas pats padengti likusios išpirkos dalies veikiausiai nesiryš.

Praėjusį sezoną Eurolygoje Korkmazas per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 2,7 taško bei sugriebdavo po 0,9 atšokusio kamuolio.

Komentarai:
Super Talentas
Jaunasis Peja Stojakovic
2016-06-26
-2
Atsakyti
Anonimas
Geri komentarai pazvengiau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-26
-5
Atsakyti
zveriu zveris
nesveika statistika :D net kaip 18 meciui nedaug :D
2016-06-25
+3
Atsakyti
Gf
Kas cia per lavonas?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-25
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.