Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Ispanijos krepšinio federacija pranešė, kad šalies nacionalinė komanda turės verstis be Juano Hernangomezo, kuris nusprendė vietoje rinktinės stovyklos pasirinkti NBA Vasaros lygą.

Krepšininką naujokų biržoje 15-uoju šaukimu pasirinko Denverio „Nuggets“ klubas. Kol kas komanda nenusprendė, ar ispaną įtrauks į Vasaros lygoje žaisiančios ekipos sudėtį.

Visgi pastebima, 20 metų 206 cm ūgio Hernangomezas neturėjo itin didelių šansų prasibrauti į galutinę Ispanijos rinktinės sudėtį.

Praėjusį sezoną puolėjas rungtyniavo Madrido „Estudiantes“ komandoje. Ispanijos pirmenybėse jis vidutiniškai pelnydavo po 9,7 taško ir atkovodavo po 5,7 kamuolio.

Komentarai:
djgaffer
Teisingas sprendimas žinant,kad nebūtų patekęs į galutinį Ispanijos rinktinės 12-uką.Pažais,padirbės,sustiprės vasaros lygoje ir ateitį bus vienas pagrindinių rinktinės žaidėjų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-26
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.