Nuotr.:

Praėjusių metų lapkričio pradžioje Kyle‘ą Kuricą pribloškė medikų prognozė – amerikiečio smegenyse buvo aptikti du augliai.

Vis tik 26 metų krepšininkas nepalūžo – nusprendęs ne tik nepadėti taško savo karjeroje, jis į aikštelę sugrįžo mažiau nei po pusės metų.

Su rimtomis sveikatos problemomis atsisveikinęs Las Palmo „Gran Canaria“ ekipos gynėjas nesnaudžia ir dabar – vasarą jis mėgins praverti NBA duris.

Pasak pranešimų, iki šiol visą karjerą Ispanijoje rungtyniavęs atletas apsivilks Fynikso „Suns“ komandos marškinėlius NBA Vasaros lygoje.

Šį sezoną Ispanijos čempionate Kuricas sužaidė 10 mačų, per kuriuos jis vidutiniškai įmesdavo po 7,9 taško bei atkovodavo po 2,1 atšokusio kamuolio. 

Komentarai:
Smagu
Smagu kad pasuseke zmogui. Kita vertus parasymas herojus! Arba tai parodo koks zmogus yra stiprus tai siek tiek atbuke. Ta prasme tie kurie neisgyvena ne stiprus ir ne herojai? Ir siaip tik del to kad pasiseke isgyvent jis nusipelno pagyru uz pacia sekme? Saunuolis kad pabande ir pasiseke. Kita vertus kai rasot pagyras pamastykit prasau ka norit pasakyt. Nes dbr belekas kimentatoriai. Kiekvienas straipsnis stumimas arba rasymas neaisku ka norint pasakyt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-28
-2
Atsakyti
o
Nerealu!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-27
-5
Atsakyti
jo
tai tik parodo, koks zmogus stiprus yra! sekmes jam!
2016-06-27
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.