Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Pergalingomis nuotaikomis pasiruošimą olimpiniam atrankos turnyrui baigė Čekijos rinktinė, kuri 82:53 (20:16, 24:8, 18:17, 20:12) sutriuškino taip pat dėl vietos Rio de Žaneire atrankos varžybose dalyvausiančius Meksikos žaidėjus.

Nugalėtojams Davidas Jelinekas pelnė 15 taškų, Janas Vesely 14, Blake'as Schilbas 12, Pavelas Pumprla 9, Tomašas Satoransky – 8.

Meksikos rinktinei Lorenzo Mata surinko 11 taškų, Paulas Stollas – 10, Gabrielas Gironas – 9.

Čekai Belgrade vyksiančių varžybų B grupėje žais su Japonija ir Latvija, o Mesika – Turine organizuojamame turnyre kovos A grupėje kartu su Graikija ir Iranu.

 

Komentarai:
djgaffer
Sunkiai pradėjo pasiruošimą čekai,bet kai prisijungė Vesely su Satoranskiu,komandos žaidimas pasikeitė iš pagrindų ir žymiai pagerėjo.Tuo tarpu Meksikai dar trūksta Ayono.Jam prisijungus,Iraną tikrai gali įveikti ir patekti į atrankos turnyro pusfinalį.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-30
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.