Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Ambicingus tikslus kelianti Niujorko „Knicks“ pradėjo derybas su atakuojančiu gynėju Ericu Gordonu, kuriam ekipa patikėtų vietą startiniame penkete.

Gynėjas praėjusį sezoną žaidė Naujojo Orleano „Pelicans“ komandoje, tačiau vasarą baigėsi krepšininko kontraktas ir jis tapo neapribotu laisvuoju agentu.

„Knicks“ šią vasarą sieks itin sustiprinti sudėtį ir tapti komanda, kuri galėtų pretenduoti laimėti NBA pirmenybes. Kiek anksčiau klubas mainų būdų įsigijo Derricką Rose‘ą, o šiuo metu taip pat derasi su Joakimu Noah.

Gynėjas į „Pelicans“ gretas persikėlė 2011 metais, o vilkint šios komandos marškinėlius per sezoną jam dar nepavyko sužaisti daugiau nei 64 rungtynių.

Praėjusį sezoną 27 metų atletas vidutiniškai rinko po 15,2 taško, atkovodavo po 2,2 kamuolio ir atlikdavo po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Anonimas
knicks bando dar ir isigyti joakima noah, ne nu phil jacksonas tikrai nera geras gm jeigu jis sudarys kontraktus su tais dviem traumu maisais, bet koks gm gali permoketi uz traumu maisus ir tiketis sveiko sezono, apart porzingio drafto as daugiau nematau ka gero philas padare per tuos kelis metus.
2016-07-01
+3
Atsakyti
Anonimas
Bl nesuprontu as tu kniksu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-01
-1
Atsakyti
Karteris
Jeigu knicks pateks į playoffs tai max iki 2 round nueis
2016-07-01
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.