Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys

Meksikos rinktinė kelialapio į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes sieks be ryškiausios šalies žvaigždės Gustavo Ayono.

Olimpinės atrankos išvakarėse, 31-erių metų puolėjas viešai pranešė, jog neapsivilks nacionalinės komandos marškinėlių šią vasarą.

Praėjusių metų FIBA Amerikos čempionate dominavęs Ayonas vidutiniškai per susitikimą pelnydavo po 17,7 taško, atkovodavo po 12,4 ir perimdavo po 1,3 kamuolio, atlikdavo po 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo po 1,2 metimo.

Paskutinius dvejus metus Ispanijoje, Madrido „Real“ gretose, praleidęs aukštaūgis praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 11,6 taško, atkovodavo po 7,9 kamuolio ir perimdavo po 1,8 kamuolio, atlikdavo po 2,3 rezultatyvaus perdavimo, blokuodavo po 1,3 metimo bei rinkdavo po 18,4 naudingumo balo.

Liepos 4-ąją Turine vyksiančiose atrankos varžybose dalyvausianti Meksikos rinktinė kovos A grupėje kartu su Graikija ir Iranu. B grupėje rungtyniaus Tunisas, Kroatija ir šeimininkė Italija.

 

Komentarai:
djgaffer
Tave tai jau senai visas rajonas patvarkė visas rajonas pedike.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-02
Atsakyti
to dj
Jam nėra kada padėt Meksikai, jis tuo metu tvarkys tavo žmoną
2016-07-02
+3
Atsakyti
djgaffer
Nepasisekė Meksikai-be Ayono ir iš grupės gali neišeiti.Tik gana keistas jo sprendimas-Amerikos čempionate žaidžia už rinktinę,o svarbiausiame komandai turnyre atsisako padėti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-02
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.