Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Dėl trejų metų sutarties su Dwightu Howardu susitarusi Atlantos „Hawks“ ekipa pasiekė dar vieną savo tarpsezonio tikslą.

Komandos marškinėlius ir toliau vilkės vienas jos lyderių Kentas Bazemore‘as, padėjęs parašą po ketverių metų 70 milijonų JAV dolerių vertės sutartimi.

Trys 26 metų 196 cm ūgio krepšininko kontrakto metai yra garantuoti. Po jų pats žaidėjas galės pasirinkti, ar likti Atlantoje ketvirtajam sezonui.

Atlantoje atsiskleidęs Bazemore‘as „Hawks“ marškinėlius vilkėjo pastaruosius du sezonus. Iki tol jis epizodiškai atstovavo Los Andželo „Lakers“, Orlando „Magic“ ir „Golden State Warriors“.

Praėjęs sezonas buvo geriausias puolėjo karjeroje – per mačą jis vidutiniškai rinkdavo po 11,7 taško, sugriebdavo po 5,2 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.