Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Puerto Riko rinktinė Serbijos sostinėje Belgrade vykusio olimpinio atrankos turnyro finale nusileido šeimininkams serbams bei liko be kelialapio į Rio de Žaneirą, o po šių rungtynių „sudie“ nacionalinei komandai ištarė jos ilgametis lyderis.

Penkiolika metų rinktinei atstovavęs bei net dvylika medalių įvairiuose Amerikos čempionatuose iškovojęs Carlosas Arroyo paskelbė, jog šalies garbės ateityje jis nebegins.

Bene įsimintiniausi metai rinktinėje 36-erių įžaidėjui buvo 2004-ieji, kuomet jo vedamas Puerto Rikas olimpinėse žaidynėse 92:73 patiesė JAV krepšininkus, o po turnyro Arroyo buvo įtrauktas į simbolinį geriausių žaidėjų penketą.

Olimpiniame atrankos turnyre Arroyo ant parketo vidutiniškai praleisdavo po 23,2 minutės, per kurias vidutiniškai rinkdavo po 13,3 taško bei atlikdavo po 4,5 rezultatyvaus perdavimo. Veteranas iš toli krepšį atakavo net 67 procentų taiklumu. 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.