Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Šį tarpsezonį sustiprėjusios Bostono „Celtics“ komandos puolėjas Jae Crowderis mano, jog kitą sezoną Rytų konferencijoje turės tik vieną rimtą varžovą – Klivlando „Cavaliers“.

Krepšininkas nesikuklino ir pareiškė, kad nesibaimina Toronto „Raptors“ komandos, kuri praėjusiame sezone krito tik Rytų konferencijos finale.

„Manau, kad mūsų tikslas turi būti pasiekti Rytų konferencijos finalą. Pagrindinė mūsų varžovė – „Cavaliers“ ekipa. Tuo metu „Raptors“ nėra ta komanda, dėl kurios reikėtų nerimauti“, – kalbėjo 26-erių metų 198 cm ūgio žaidėjas.

Jis su Bostono „Celtics“ reguliariame sezone užėmė penktąją vietą ir pralaimėjo jau pirmąją atkrintamųjų varžybų seriją prieš Atlantos „Hawks“.

„Ekspertai prognozuoja, kad mes pasieksime 59 pergales. Tai – daug pergalių, tačiau aš labiausiai noriu įveikti pirmąjį atkrintamųjų varžybų barjerą. Dvejus metus iš eilės iškritome šiame etape, tad dabar mano tikslas yra jį įveikti“, – sakė Crawderis.

Šią vasarą „Celtics“ prisiviliojo vieną geriausių laisvųjų agentų Alą Horfordą. Komandą taip pat išlaikė Amirą Johnsoną bei pasipildė keliais naujokų biržos žaidėjais.

Crowderis praėjusį sezoną buvo vienas iš komandos lyderių. Jis vidutiniškai per 31 minutę pelnydavo po 13,8 taško, atkovodavo po 5,2 kamuolio ir atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo. 

Komentarai:
bosmanas
Jo amiras zaide bostone. Ir pacers tikrai nesunesios bostono nes bostonos atsisake tesliaus suligerio ir pasieme hortvorda ;-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-23
-7
Atsakyti
Edga
Amiras jau praeitam sezone zaide bostone man regis:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-23
-1
Atsakyti
msd
nesutinku derozmanas su 30mln kontraktu tikrai isgelbes craptorius ai pala dar kitais ir lowry des 30mnl kontrakta :DDD
2016-07-23
Atsakyti
masakojis
rytai tai blecha kitais metais bus kokie!!!
2016-07-23
+6
Atsakyti
Anonimas
yra tokia komanda pavadinimu Indiana Pacers vyruk kuri manau sunešios jumis
2016-07-23
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.