Personalas

Steve Kerr / Vyr. treneris


Miestas: Beirutas
Šalis: Libanas
Gimė: 1965-09-27
Golden State Warriors
Golden State Warriors
2024-02-24
Keturiskart NBA čempionu su „Golden State Warriors“ tapęs Steve'as Kerras sulaukė įvertinimo – tapo geriausiai apmokamu vyriausiuoju treneriu NBA istorijoje. Adrianas Wojnarowski iš ESPN skelbia, kad Kerras padėjo parašą ant dvejų metų 35 mln. JAV dolerių vertės kontrakto.
2024-02-12
Pirmadienį Serbijoje vyko neseniai mirusio trenerio Dejano Milojevičiaus laidotuvės. Pagerbti buvusio bendražygio atvyko krepšinio pasaulio įžymybės. Į Belgradą atvyko Steve'as Kerras. Milojevičius prieš mirtį dirbo asistentu Kerro štabe „Golden State Warriors“ klube. Dėl laidotuvių Kerras nedalyvaus artėjančios nakties „Warriors“ NBA rungtynėse su Jutos „Jazz“.
2024-02-08
Po menisko operacijos sveikstantis Filadelfijos „76ers“ lyderis Joelis Embiidas nėra tikras, ar sugrįš į aikštelę dar šiame sezone, o jo dalyvavimas 2024-ųjų Paryžiaus olimpiadoje taip pat miglotas. Vis dėlto JAV rinktinės treneris Steve'as Kerras palinkėjo Embiidui greitos ir sėkmingos reabilitacijos bei vylėsi, kad aukštaūgis atsistatys iki olimpinių žaidynių.
Apie

2014-: Golden State Warriors (NBA)