Komentarai:
Anonimas
Ka jis sugeba tai pasokt,idet,progu pats mazai susikuria,,dar gali bloga israsyt del to pigus ir zalgiris ipirko
2021-06-23
-2
Atsakyti
Tom
Kai paskaitai atsiliepimus ka benupirktu nera gerai nes nu pilna juk centru gerai besiginanciu gerai sokanciu daug kamuoliu imanciu su pataikymu is tritaskio su kokiais 65% baudas isvis neprametantis.. Ir dar kaina koks 150k.. Atrodo metai is metu tai daug kam naujiena kad Zalgiris ima tokius zaidejus visi tikisi kad domesis tokiais kaip larkinas higinsas clyburnas.. Idomus tie tautieciai.
2021-06-22
-3
Atsakyti
abcdef
Silpnybes tokios, kad eurolygoj jos kaip tik turi but stiprybes, nes kitaip nekazkas nusimato. Nezinau cia gal bando antra Tanoka rast, bet is zydu lygos labai rizikinga. Ten pas daug ka ispudingos statistikos, bet kai pereina i aukstesni lygi, nekalbant jau apie auksciausia, kazkur dingsta ir tampa eiliniais zaidejais. Siaip idomus sprendimas. Paskutiniais keleta sezonu net neabejoju zalgirio skautingu ir pasirinkimais, isskyrus kelias isimtis (Perez vasturia), tai manau ir su sitou bus viskas ok. Bent jau dejimu ir galingo zaidimo tikrai bus :D
2021-06-22
-3
Atsakyti
djgaffer
o kur pagrindine silpnybe, metimo neturejimas?
2021-06-22
Atsakyti
buru
vel prasys biudzeto pinigu kad galetu sau leist tuos penkis centrus.. kai kas klouno vietoj vel liks
2021-06-22
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.