Curry: „Sakyti, jog žlugdome NBA – kvaila“ (3)

2018-07-11

Vienas „Golden State Warriors“ vedlių Stephenas Curry nesutinka, jog jo ekipa, sudarinėdama sutartis su Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždėmis, žlugdo lygą.

Naujas „Rockets“ taikinys veikiausiai užvers Nunally duris į NBA (1)

2018-07-11

Į Nacionalinę krepšinio asociaciją grįžti bandantis Jamesas Nunnally veikiausiai to nepadarys.

Durantas ir vėl nesusilaikė: socialiniame tinkle įsivėlė į ginčą dėl jam skirtos kritikos (4)

2018-07-11

„Golden State Warriors“ žvaigždė Kevinas Durantas garsėja kaip aktyvus socialinių tinklų naudotojas, o šis pomėgis dar kartą atsisuko prieš jį patį.

„Barceloną“ palikęs Vezenkovas keliasi į „Olympiakos“ (3)

2018-07-11

Pirėjo „Olympiakos“ ir toliau aktyviai darbuojasi žaidėjų rinkoje.

„Neptūno“ Čempionų lygoje laukia akistatos su grėsmingais varžovais (9)

2018-07-11

Trečią sezoną Čempionų lygoje pasitiksiantis Klaipėdos „Neptūnas“ sužinojo varžovus šio turnyro grupių etape.

Antrojo šanso nustebintas Kadžiulis – apie gautas pamokas ir „Lietkabelio“ ateitį (12)

2018-07-11 | Lukas Malinauskas

Gimtajame Panevėžyje augantis treneris Gintaras Kadžiulis po ketvirtojo sezono „Lietkabelyje“ sulaukė antrosios galimybės pritaikyti sukauptas žinias perimant klubo vadeles į savo rankas. Tačiau šį kartą kitomis aplinkybėmis – 38-erių buvęs krepšininkas vadovavimą pradeda gerokai praplėtus savo idėjų bagažą bei dar tik įsibėgėjant tarpsezoniui.

Pascualis: „Jasikevičius „Žalgiriui“ suteikia identitetą“ (3)

2018-07-11

Įspūdingą praėjusį sezoną su Kauno „Žalgiriu“ turėjęs Šarūnas Jasikevičius sulaukė pagyrų iš dar vieno garsaus savo kolegos.

Lietuvos merginos Europos pirmenybėse pasiekė trečiąją pergalę

Europos merginų jaunimo (U20) B diviziono krepšinio čempionate trečią pergalę iškovojo Lietuvos rinktinė. Egidijaus Ženevičiaus auklėtinės 75:71 (17:15, 26:11, 17:27, 15:18) palaužė Graikijos krepšininkes.

Lietuvės geriau pradėjo rungtynes ir po pirmos rungtynių dalies turėjo solidų pranašumą, tačiau trečiajame kelinyje varžovės panaikino deficitą ir sugrąžino intrigą.

Susitikimo pabaigoje sėkmingiau rungtyniavo lietuvės ir iškovojo dar vieną pergalę čempionate.

Lietuvos rinktinėje rezultatyviausiai rungtyniavo Laurita Jurčiūtė, pelniusi 17 taškų, 15 pridėjo Livija Sakevičiūtė. Po 12 įmetė Gabija Meškonytė ir Martyna Petrėnaitė.

Šeštojoje „BasketNews.lt“ vasaros krepšinio stovykloje – būrys trenerių iš užsienio

Barkley įsitikinęs: „Lakers“ nepakaks LeBrono, jog laimėtų NBA kitą sezoną

2018-07-11

Los Andželo „Lakers“ komandai prisiviliojus LeBroną Jamesą, Kalifornijos klubui pradėta lipdyti vienos iš favoričių laimėti NBA etiketė, tačiau lygos legenda Charlesas Barkley turi priešingą nuomonę.

„Clippers“ pasiliko Teodosičių (4)

2018-07-11

NBA savo perdavimais žavėjęs Milošas Teodosičius liks Los Andželo „Clippers“ gretose kitam sezonui. 31-erių metų įžaidėjas pasinaudojo kontrakte numatyta sąlyga pratęsti bendradarbiavimą su šiuo klubu, tačiau būtent „Clippers“ priklausė lemiamas žodis.

Dar bent sezoną žaisti ketinantis Lukauskis nespjauna ir į užsienį (10)

2018-07-11

Vyriausias praėjusio „Betsafe–LKL“ sezono žaidėjas 39-erių Mindaugas Lukauskis dar neketina kabinti sportinės avalynės ant vinies. Legendinis pirmenybių krepšininkas pasiryžęs rungtyniauti dar bent vieną sezoną.

Atvykimo į Lietuvą laukiantis Woltersas: „Džiaugiuosi galimybe žaisti „Žalgiryje“ (12)

2018-07-11

Praėjusį sekmadienį Kauno „Žalgirio“ ekipa pasirašė sutartį su 27 metų 193 cm gynėju Nate‘u Woltersu. Amerikietis džiaugėsi sukirtęs rankomis su daugkartiniais Lietuvos čempionais bei specialiai „Žalgirio“ sirgaliams pasiuntė žinutę iš JAV.

Dončičius laikomas pagrindiniu favoritu kitą sezoną laimėti NBA metų naujoko titulą (3)

2018-07-11

Nors Slovėnijos talentas Luka Dončičius NBA naujokų biržoje prieš keletą savaičių buvo pašauktas trečiuoju šaukimu, Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) lažybininkai jam regi bene sėkmingiausią debiutinį sezoną.

LeBrono žinių sužavėtas Johnsonas: „Jis man pasakė visą „Lakers“ sudėtį“ (2)

2018-07-11

Los Andželo „Lakers“ komandos operacijų prezidentas Magicas Johnsonas kalbėdamas su „SportsNet“ atskleidė, kaip vyko žiniasklaidoje plačiai aptartas jo pokalbis su LeBronu Jamesu, jį viliojant į Kaliforniją.

5-asis NBA naujokų biržos šaukimas praėjusią naktį šėlo pataikęs 7 tritaškius (2)

Penktasis šių metų NBA naujokų biržos šaukimas Trae Youngas rungtynėse su Čikagos „Bulls“ pataikė 7 tritaškius iš 13 ir iš viso pelnė 24 taškus (0/6 dvit., 3/4 baud. met.). Jo atstovaujama Atlantos „Hawks“ rungtynes laimėjo 101:93.