„Žalgirio“ kapitonų protmūšis: Jankūnas prieš Ulanovą (1)

Kauno „Žalgirio“ komandos buvęs kapitonas Paulius Jankūnas ir dabar šias pareigas einantis Edgaras Ulanovas tapo pirmaisiais šio sezono „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #ŽalgirisChallenge dalyviais.

Žalgiriečiai jėgas išbandė naujojoje #ŽalgirisChallenge rungtyje, kurioje kiekvienam klausimui atsakyti buvo skirtos tik 7 sekundės.

Žaibiškų atsakymų reikalaujančiose varžytuvėse Jankūnui neužteko 7 sekundžių įvardinti 3 anksčiau įvairius MVP titulus su „Žalgiriu“ laimėjusius žaidėjus, tačiau buvęs komandos kapitonas, nepelnęs taško, labai neliūdėjo.

„Ulė visus prizus susirenka, nebėra, kam daugiau jų ir rinkti“, – juokėsi Jankūnas.

Ypatingose rungtynėse Jankūną sugraudino jam dedikuotas vaizdo įrašas

Kauno „Žalgirio“ kapitonui Pauliui Jankūnui pirmadienio vakaras „Žalgirio“ arenoje buvo ypatingas. Aštuoniolika metų Kauno komandoje praleidęs puolėjas galimai sužaidė paskutines rungtynes su žaliai baltais marškinėliais namų arenoje.

Visas rungtynes pirmavę žalgiriečiai „Betsafe-LKL“ serijoje dėl trečiosios vietos dar kartą įveikė Šiaulių ekipą, o iki serijos pabaigos jiems trūksta vos vienos pergalės.

Prieš mačą „Žalgirio“ kapitono laukė ypatingas pristatymas. Į aikštelę kviečiant žaidėjus Jankūnas žengė ne kaip įprasta žalgiriečių rikiuotės pabaigoje, o pats pirmas. Prieš tai visų „Žalgirio“ arenoje susirinkusių žiūrovų ir paties Jankūno akys nukrypo į video kubą, kuriame buvo parodytas vaizdo įrašas iš įspūdingos jo karjeros bei jo komandos draugų, Arvydo Sabonio ar sūnų Mato ir Adomo frazės.

Jankūno karjeros epizodai – draugų akimis: „Kaip vėjas nurūko“ (1)

Paulius Jankūnas skaičiuoja paskutinės profesionalaus krepšininko karjeros dienas, o Kauno „Žalgirio“ žaidėjai įvertino įvairius kapitono epizodus.

Stebėdamas Jankūno dėjimą, Artūras Milaknis nusišypsojo: „Kaip vėjas nurūko“.