Prie šventinio „Žalgirio“ stalo – Kūčių ir Kalėdų tradicijos su krepšininkais (2)

Kauno „Žalgirio“ klubas, kaip ir kasmet, sveikina savo gerbėjus su gražiausiomis metų šventėmis, o kūrybinė „Žalgiris TV“ komanda pristato šių metų šventinį epizodą.

Nuotaikingame vaizdo įraše veiksmas šį kartą vyksta „Žalgirio“ arenoje esančiame restorane „Sala“, į kurį kartu su laidos vedėja Egle Jurgaityte atvyko ir trys žalgiriečiai – Kevarriusas Hayesas, Keenanas Evansas ir Arnas Butkevičius.

Jau minėtiems herojams atiteko galimybė tapti šventinio epizodo žvaigždėmis, sėstis prie stalo ir išmėginti Kūčių vakaro bei Kalėdų dienos metu ant lietuvių stalų nugulančius tradicinius patiekalus.

Žaibiški Butkevičiaus atsakymai: nuo nemėgstamo grindų plovimo iki pietų su Carteriu

Kauno „Žalgirio“ krepšininkų žaibiškų atsakymų laidų rubrikoje #60SecondsWithZalgiris eilė atsakyti į įvairius klausimus atėjo ir puolėjui Arnui Butkevičiui.

Žalgirietis klausimų laviną atlaikė praktiškai nemirktelėjęs ir ilgiau prie klausimų neapsistodavo. Po greitų krepšininko atsakymų paaiškėjo, kad mėgstamiausias žaidėjo gėrimas yra kava, o labiausiai jis iš visų įžymybių norėtų papietauti su Vince‘u Carteriu.

Butkevičius atskleidė, kad labiausiai iš visų namų ruošos darbų jam nepatinka grindų plovimas, o rungtynių metu jį užveda perimti kamuolius.

Žaidėjas išskyrė ir vieną itin įdomų atsakymą – kuris varžovų komandos žaidėjas Butkevičiaus karjeroje aikštėje „trashtalkino“ daugiausiai.

Žalgiriečiai įkūnijo „Farus“: ieškojo dingusios komandos (11)

Kauno „Žalgirio“ klubas atėjusių gražiausių metų švenčių proga sveikina visus sirgalius ir paruošė kalėdinį sveikinimą, kurį pateikia „Farų“ laidos stiliumi.

Žalgiriečiai Arnas Butkevičius ir Tyleris Cavanaugh šventiniame klipe tapo tyrėjais, ieškančiais „dingusių“ komandos draugų istorijos siūlo galo.

Į areną iškviesti paslaptingojo skambintojo krepšininkai turėjo atlikti tyrimą, kad suspėtų iki švenčių rasti komandos draugus.

Kaip išvykose gyvena žalgiriečiai: Butkevičius aprodė savo kambarį

Praėjusią savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pirmą kartą šiame sezone abejas dvigubos Eurolygos savaitės rungtynes žaidė išvykoje. Žalgiriečiai iš Kauno praėjusį antradienį pasiekė Vitoriją, o iš ten po poros dienų keliavo į Valensiją.

„Visada į kelionę stengiuosi daiktus susidėti kompaktiškai, kad nebūtų nereikalingų daiktų. Įprastai imu vieną porą sportbačių, bet būna atvejų, kai įsidedu ir dvejas poras“, – pasakojo Arnas Butkevičius.

Trumpai aprodęs viešbučio kambarį Butkevičius parodė, kad į dvigubą išvykos dvikovų savaitę šįkart įsidėjo ir sportininkams skirtų papildų.

„Pirmą kartą į kelionę pasiėmiau papildų, nes šįkart pasitaikė ilgesnė kelionė. Šiaip nesivežu jų, o įsidedu porą tablečių, ką naudoju prieš rungtynes“, – tvirtino žaidėjas.

Mano rytas prasideda nuo kelių puodelių vandens, tada lengvesni pusryčiai. Po rytinės treniruotės pavalgome. Per pietus renkuosi vištieną arba žuvį – priklausomai nuo to, kaip jaučiuosi“, – apie savo išvykos dienų rutiną pratęsė Butkevičius.