„Suns“ akivaizdi nepagarba australų talentui

Finikso „Suns“ krepšininkai paliko Joshą Giddey nedengiamą ties tritaškiu. Oklahomos „Thunder“ rungtyniaujantis australų talentas prametė, o iš viso per rungtynes pataikė 2 iš 4 tritaškių. Jo sezono taiklumas iš toli siekia 32,6 proc. (56 iš 172).

Prasilenkti nesugebėjęs „Suns“ gynėjas įžiebė apsistumdymą

Finikso „Suns“ gynėjas Damionas Lee įsiterpė tarp dviejų Hjustono „Rockets“ žaidėjų ir susipynęs rankomis įžiebė apsistumdymą.

Marjanovičiaus pėdomis: McGee pabandė ištiesinti lanką rankomis

Ūkiškas lankų taisymas tampa mada už Atlanto. Šįkart „Suns“ rungtynėse krepšį bandė tiesinti JaVale'as McGee.

Visai neseniai panašų įvykį išvydo ir Dalaso „Mavericks“ fanai, kai stebėjo Bobano Marjanovičiaus lanko taisymą. Šį epizodą išvysite čia.

Po įspūdingos pergalės – skambutis rūbinėje su saviizoliacijoje esančiu Chrisu Paulu (1)

Be Chriso Paulo Vakarų konferencijos finalo su Los Andželo „Clippers“ starte likusi Finikso „Suns“ atliko įspūdingą darbą – komanda laimėjo abejas rungtynes ir įpusėjo kelionę didžiojo finalo link. Deandre Aytonui stebuklingu dėjimu išplėšus antrąjį laimėjimą, komanda rūbinėje susisiekė su saviizoliacijoje dėl COVID-19 esančiu Paulu.

NBA burbule nesustabdoma „Suns“ tviteryje pasikeitė pavadinimą

NBA burbule vienintele nepralaimėjusia komanda išliekanti Finikso „Suns“ nutarė savo tviterio paskyroje pasikeisti pavadinimą.

Orlande penkias pergales iš tiek pat galimų laimėjusi komanda savo pavadinimą pakeitė į 5-0.

Siautėjęs Crawfordas – vyriausias žaidėjas NBA, įmetęs 50 taškų (1)

Fynikso „Suns“ gynėjas Jamalas Crawfordas tapo vyriausiu NBA krepšininku, įmetusiu 50 taškų. Jis tai pasiekė būdamas 39-erių metų ir 20 dienų. Prieš tai vyriausias žaidėjas, surinkęs 50 taškų, buvo Michaelas Jordanas, kuris tai padarė 2001 metais, būdamas 38-erių metų ir 315 dienų amžiaus.

Crawfordas tapo pirmuoju krepšininku, kuriam bent 50 taškų pavyko įmesti su keturiomis skirtingomis komandomis.

Praėjusią naktį 196 cm ūgio Crawfordas į Dalaso „Mavericks“ krepšį įmetė 51 tašką (11/17 dvit., 7/13 trit., 8/9 baudos), atkovojo 5 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Jis šį sezoną užfiksavo 7,9 taško rezultatyvumą.