Masalskis: „Man gėda prieš žiūrovus“



Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio Vitoldo Masalskio komentaras po pralaimėtų rungtynių rusams.




Komentarai

ar cia tokios pareigos, kad is kiekvieno zmogaus padaro toki atstumianti egzemplioriu ar tiesiog sutapimas.
2011-11-02
-4
Atsakyti
Edvardas
Trys klausimai Gerb. V. ROMANOVUI

1.Ar tik treneriai kalti dėl blogų Žalgirio komandos rezultatų??? Klausiu dėl to, kad nematau Lietuvos krepšininkų progreso, ypač tų, kurie buvo rinktinės žaidėjai. Akivaizdžiai yra pablogėjęs jų žaidimas, lyginant su praeitų metų žaidimu. Nesimato jų pastangų, būdingų žalgiriečių žaidimui, dėl kurio Žalgiris yra išsikovojęs populiariausios komandos reputaciją. Ar naujas treneris padarys stebuklą tada, kai nė vienas rinktinės žaidėjas nesugeba įmesti iš patogių priežasčių. Kur šių žaidėjų ambicijos, kurios būdingos aukšto lygio žaidėjams. Tik gal vienas Kuzminskas rodo pastangas, būdingas Žalgirio žaidimui. Ką daro kiti? Dėl ko jie prarado ambicijas INDIVIDUALIAI gerai žaisti ir toliau tobulėti? Tai problemos, kurios verčia abejoti, ar trenerio keitimai gali pagerinti pastoviai blogėjantį Lietuvos krepšininkų (žalgiriečių) individualaus meistriškumo lygį. Gal kai kurių verta atsisakyti?

2. Kodėl nepasirinkote Kemzūros??? Jūsų atsakymai dėl Trifunovičiaus pasirinkimo, kurie buvo paskelbti spaudoje, yra priimtini tik naivuoliams, kurie gali aklai patikėti, ką Jūs teigiate. Bijau, kad tai ambicijomis grįsti sprendimai, kurie net nepanašūs į esminius dalykinius.

3. Kodėl treneris, kuris treniruotų Žalgirį, negali būti pagal Jus rinktinės treneriu???. Mums atrodo, kad toks treneris turėtų labai daug privalumų. Ir atvirkščiai, ar verta patikėti rinktinės vairą treneriui, kuris neturi aukščiausio lygio praktikos, arba tą praktiką palaiko kažkur užsienyje, palikdamas rinktinės darbines užduotis antraeilėms pareigoms.

Pribrendo reikalas gelbėti Žalgirio žaidimą. Labai ačiū už tai, kad išgelbėjote Žalgirį nuo ekonominės krizės, dabar tikimės iš Jūsų pastangų atgaivinti žalgirietiško žaidimo tradicijas.

Pagarbiai

Prisiekęs Žalgirio sirgalius
2011-11-01
+7
Atsakyti
to caaprius
Tu bent nutuoki kokia nesamone rasai? Pabandyk pats save isivaizduoti masalskio vietoje. Tu laikinai tik formaliai stovi trenerio vietoje. Tu zinai , kad iesko trenerio, ta zino ir zaidejai. Kuo tu juos pagasdinsi? Neleisi eiti namo po varzybu? Priversi iki vidurnakcio atsispaudimus daryti? Ar pasakysi romanovui, kad atlyginimus neismoketu uz menesi?
2011-10-30
-7
Atsakyti
Rukas
To caaprius: Pats atsakyk i klausima - Kas aiksteje zaidzia!? (Atsakymas - NE treneris!) Ir dar uz kokius pinigus..
2011-10-30
-2
Atsakyti
RukasVel visi varys ant trenerio - vadovaut nemoka, keitimai nevietoj, ne ta zaideja isleido... Kai sedi arenoj, tai aplink vien "treneriai" su alam rankose sedi. Ir komentuoja cia tokie patys... Kazkodel visi pamirsta, kad komanda ne vien treneris. Pamirsta kita komandos sudedamaja - zaidejus. Su tokia komanda bet kas kali stot vadovauti ir rezultatas bus tas pats. Jus ka, manot, kad V. Masalskis suinteresuotas pralaimet, ar neturi taktiniu patarimu per minutines? Zaidejai nesugeba ivykdyti to, ka sako treneris. Per minutine ne visi net klauso ka treneris sako - gal pagarbos truputi?! Pamastykit, kai rasot apie treneri.... Jis juk i aikste negali isbegti ir pats gintis nes toks medis kaip Javtokas to nesugeba.


jei ne visi klauso trenerio, tai kieno bėda? jei treneris nesugeba turėti pagarbos tarp žaidėjų, tai kieno bėda? jei treneris nesugeba žaidėjų priversti gintis, tai kieno bėda?

sorry, bet į visus klausimus atsakymas vienas – TRENERIS. o jei Moliuskas, tfu, Masalskis pats sako, kad visi laukia TRENERIO, tai kas jis pats? tikrai ne treneris.
2011-10-30
-3
Atsakyti
Rukas
Vel visi varys ant trenerio - vadovaut nemoka, keitimai nevietoj, ne ta zaideja isleido... Kai sedi arenoj, tai aplink vien "treneriai" su alam rankose sedi. Ir komentuoja cia tokie patys... Kazkodel visi pamirsta, kad komanda ne vien treneris. Pamirsta kita komandos sudedamaja - zaidejus. Su tokia komanda bet kas kali stot vadovauti ir rezultatas bus tas pats. Jus ka, manot, kad V. Masalskis suinteresuotas pralaimet, ar neturi taktiniu patarimu per minutines? Zaidejai nesugeba ivykdyti to, ka sako treneris. Per minutine ne visi net klauso ka treneris sako - gal pagarbos truputi?! Pamastykit, kai rasot apie treneri.... Jis juk i aikste negali isbegti ir pats gintis nes toks medis kaip Javtokas to nesugeba.
2011-10-30
Atsakyti
Anonimas
asile masalski,kada duosi zaisti lipkeviciui, tada tikrai bus pergales.po to ateis zvaigzdes JANAVICIUS SU VASILIAUSKU IR EUROLYGA MUSU
2011-10-29
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.