Krapikas: „Sienos ekipos pergalė buvo pelnyta“



Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio Gintaro Krapiko komentaras po mačo su Sienos „Montepaschi“




Komentarai

justas
Nesuprantu aš Krapiko nors ką.Nu pasitrauktų,būtų geriau komandai,tas pats per tąpatį.Atsibodo jis jau nachui.Turbūt jis p.Romanovui pigiai kainuoja,kad laiko jį,juokas pro ašaras.Man asmeniškai Krapikas taip ta kinietiška pigi prekė,kainuoja nedaug,todėl,kad nekokybiška.Manau pats laikas keisti trenerį,kol nenutreniravo komandos.Kaip gali treneris treniruoti jaunimą,kuris dabar žaidžia "Žalgiryje" kai jį patį dar reikia mokinti krepšinio trenerio pradžiamokslio...Būtų normalus,pats išeitų...
2009-12-11
Atsakyti
Labiausiai nuotaiką praskaidrino Mačiulio balsas už kadro, kai žurnalistas Krapiko paklausė ar dar tiki kad yra šansų patekti į top 16- "aš tikiu".... Gali pamanyti kad čia jo spaudos konferencija.
2009-12-11
+6
Atsakyti
Paskutinis klausimas Krapikui - geriausias :-). Mano manymu žurnalistas buvo teisus.
2009-12-11
+2
Atsakyti
antikristas
krapiko pirmi zodziai: (belieka pasveikint treneri ir komanda su pergale ) jau taip atsibodo !!
2009-12-11
-1
Atsakyti
qwerty
jeigų jūsų veiduose šypsenos yra, jūs supraskit tai kaip norit .logika:)
2009-12-11
+3
Atsakyti
qwerty
markų braunas
2009-12-11
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.