LKF konferencijoje – klausimai dėl krepšininkų perėjimo į kitas sporto mokyklas



Šiandien Kaune įvyko Lietuvos krepšinio federacijos eilinė konferencija. Jos metu LKF prezidentas Arvydas Sabonis pristatė 2011 m. veiklos ataskaitą, kurią vienbalsiai patvirtino visi konferencijos dalyviai.

Taip pat žiūrėkite:




Komentarai

ne
visiška nesąmonė.
2012-06-07
+6
Atsakyti
Man tai kazkaip keista ir nenormalu atrodo, nes tevai moka i menesi kazkokia suma uz treniruotes, o jeigu ju kazkas netenkina, tai jie laisvai turi galeti rinktis kita mokykla. Plius jeigu vaikas negauna lost vienu, o perejes kitur gaus lost 30 min, tai kodel nekeist vietos. Plius jeigu seima keliasi gyventi is vilniaus i kauna, tai tipo vaikui ka daryt? Negi Vilniaus krepsinio mokyklos apmokes visas jo gyvenimo islaidas Vilniuje? Kazkokia nesamone priime, aisku reikia saugoti savo isugdytus talentus, tik ne tokiais budais.
2012-06-07
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.