Gedvydas Vainauskas: apie santykius su Džikičiumi, Romanovu ir mintis pasitraukti iš krepšinio



Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo prezidentas atsako į „BasketNews.lt“ lankytojų klausimus.




Komentarai

Taigi
ponas seneli Gedvydai,jus vilkas eriuko kailyje,is tikruju esate tas pats ,kai Sabonis rase Respublikoje apie jus, Zalgirio zlugdyma,remejus ir pritraukima,pertraukima i savo darza, snoro ir jusu suokalbis neisdege,,teiseju brazausko ir co bendradarbiavima,eurolygos vadovui bunant vilniuje,apie siltus atsiliepimus apie Zalgiri,laikas bega ,bet tie darbo metodai nesikicia nuo nuo tarybiniu laiku.....
2012-11-25
+6
Atsakyti
tikriausiai ir valgo su kepure kaip zydas
2012-11-25
+3
Atsakyti
to vilius68
O kam Gedvilui šapka? lietus lyja ar šviesa švitina?
2012-11-25
+4
Atsakyti
kam vedejui salikas? gerkle skauda?
2012-11-24
-9
Atsakyti
mariusjuk
saunus interviu, aciu
2012-11-24
-3
Atsakyti
Arunas
Su visa pagarba Gedvydui linkiu sekmes ir dekoju uz nuosirduma konferencijos metu.Kas del remeju,tai ju tikrai yra...
2012-11-24
-14
Atsakyti
Vidmantas
Pagarba Vainauskui, kad atvirai kalba apie krepšininkų pirkimą-pardavimą. Kiek jau laimėta iš parduotų Lietuvos jaunuolių?

Galėtų paminėt ne tik krepšininkų turgus, bet ir teisėjų, ir trenerių asociacijų vaidmenį. Juk su kvailių pagalba Lietuvos SU su Nickum jau "padėtas į vietą" - kaip atsikvėpė įvairios agentūros, a nia? Juk be protekcijų ir užsieninių agentūrų paramos Vilniaus LRytas nedaug daugiau būt pasiekęs už Mariampolės LRytą, turbūt.

Gal nepasieksim didelių pasiekimų, atsisakydami agentūrų ir teisėjų papirkinėjimo, BET STENGTIS REIKĖTŲ. To ir linkėsim Vilniaus krepšinio magnatui.

Stebėkit - dar auga talentai Šilutėje, Šiauliuose, Pakruojyje ir Plungėje. Nepražiopsokite! Negi leisite ir vėl - pardavinėt "prekes" patiems "kaimams", kaip buvo Šilutėje ir špygą gavo Utena. Nebedarysim 'promachų"? Ir neleiskit net pradėti kurtis Šiaulių turgui! Ten gera dirva šviežienai - nepraraskim. "Iškrypėliai' - ir Vilniaus, ir Kauno pardavėjai. Vainauskas "papirkinėjo", kol negrįžo Sabonis. Dabar kol-kas papirkinėja abu "didmiesčiai" maždaug vienodai. "...iškrypėliai..."

Bandykime išvengt asociacijų krepšinis-verslas. Gausis ar ne, o stengtis reikia!
2012-11-24
-11
Atsakyti
pasirausiau EL saite bet surasti vainausko minėtų žinių apie komandų biudžetus nepavyko... gal kas šustresnis suras? :)
2012-11-24
+13
Atsakyti
labai geras interviu... ir žurnalisto klausimai ir vainausko atsakymai tikrai tenkino... vilniaus krepšinio fanai turi lenkti galvą prieš šita žmogų už dar kol kas turimą pramogą... lygiai taip pat kauno fanai prieš romanovą... lietuva turi turėti mažiausiai dvi stiprias komandas... geriau tris keturias... tik kažkodėl daugiau niekas iš milijonierų pinigėlių nekiša...
2012-11-24
+2
Atsakyti
BRUNO BANNANI
NORS UZ ZALGIRI,BET ATSAKYMAI TIKRAI GERI,JOKIO PILSTYMO IS TUSCIO I KIAURA,TIKIU IR NORIU KAD VILNIUJE KREPSINIS BUTU AUKSCIAUSIO LYGIO
2012-11-24
+2
Atsakyti
rikis
Nepalyginsi atsakinejimo Romanovo ir Vainausko. Romanovas butu pasakes 50 hiperboliu, is kuriu 2 butu pats suprates
2012-11-24
+3
Atsakyti
reziume :

1. Dzikicius turejos skristi is Ryto po sezono, bet Nedoviciaus salyga buvo pries pasirasant sutarti kad jis liktu.

2. Komandos biudzetas 4mln euru.

3. Viesai pasake kad Jonas vartoja koksa.

4. Ivanovas sedi komandoje maziausiai iki gruodzio pabaigos, jau pradeda jam patikti kaip jis zaidzia.

5. Babrauskas puikus zaidejas, sauniai atidirba pinigus.

6. Uz Jona gauta 2.4mln usd, 30% 2 agentams atiduota, misko ir kazkas. Jonas dar skolingas 50k usd.

7. Blumas netenkina, bet liks iki sezono galo.

8. Komanda komplektavo G. Vainauskas.

9. Su Beobasket draugai.

o siaip nors ir labai nemegstu ryto bet gedvydas mane nustebino is labai teigiamos puses : atsakinejo konkreciai ir aiskiai ,ivardindamas sumas,pavardes...net tiesa apie sunu pasake..atsakomybe uz komplektacija prisijame.... ant romkos nestume...:)

na tik prajuokino kad bebras zaidimo negadina , keista kad neturedami pingu kaip suprantu net neisejus i top16 komandos nesilpnins (tipo) ..bet siaip interviu uzskaitau :)

p.s. bn klaidas apatiniu pavadinimu istaisykit ...
2012-11-24
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.