„Žalgiriui“ – žingsnis link čempionų žiedų



Vilniaus „Lietuvos rytas“ norėdamas iškovoti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionų žiedus trečius metus iš eilės, klysti nebegali. Kauno „Žalgirio“ krepšininkai išvykoje 83:71 (20:14, 24:19, 20:20, 19:18) palaužė Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3-1. „Lietuvos rytui“ norint laimėti LKL čempionatą ir užsitikrinti vietą Eurolygoje, nebegalima klysti. Vilniečiams reikia laimėti visas trejas likusias tarpusavio dvikovas.




Komentarai

;DDD joa.. rytas pataiko koky metima ir pasigirsta "AJEEE" tarsi noredamas uzvesti publika, bet nlbj ten jam iseina ;DDD
2011-05-17
+9
Atsakyti
zinot kas man labiausiai nervina toj Siemens arenoj? tas DJ, kur po LR metmu uzleidzia ta AJEEEE! taip igriso jau, negi pats jau nebejaucia..
2011-05-17
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.