Kemzūra: „Jasikevičius prisijungs nuo antrosios stovyklos“



Lietuvos vyrų rinktinės trenerio Kęstučio Kemzūros interviu prieš treniruočių stovyklos pradžią.




Komentarai

bravas
ko i ta rinktine kisat tuos lavrinovicius prisiminkit kaip jie zaide lenkijoj.buvo visiski nuliai o dar jaunimui neleido rungtyniauti.kemzura paziurek irasus kaip bir kas buvo lenkijoj ir suprasi kur buvo stiprybe turkijoj.
2011-07-17
-1
Atsakyti
bravas
na va matot seniai jau pradejo kemzurai vadovauti.o taip pat kemzurai buvo ir su latvijos rinktine kai surinktos zvaigzdes kemzuros net neklause o dare ka norejo ir dabar jam bus taip su jaska lavrikais kauke.ir bus geda kai lietuvoj nieko nelaimesim.tai jau geriau imt jaunus tegu igija patyrimo.kemzuros nesuprantu klimaviciaus nepaeme kuris buvo turkijo vienas geresniu kovotoju.turim tik keturis zaidejus kuriem garantuota vieta rinktinej tai javtokas pocius kalnas ir jankunas.
2011-07-17
+2
Atsakyti
57
to baslet ,gal mano ,kad pakanakamia reikalingas ,kad net su jo salygom sutinka.
2011-07-15
+2
Atsakyti
basket
kemzura,o kodel nuo antros stovyklos treniruosis jasikevicius?kemzura,juk taip ir sakyk,kad saras tau salygas pastate,o ne tu jas priemei.saunuolis.visa sezona be formos buvo,ir dar i rinktine kvieciamas..absurdas.reikejo,kad isvis nesitreniruotu jasikevicius,tiesiai i euro cempionata atvyktu.nesuprantu,jasikevicius jau nieko nesugeba aiksteleje padaryti,ir dar savo taisykles stato.nereikejo jo kviesti i rinktine,arogantiska asmenybe labai labai..
2011-07-15
+1
Atsakyti
gers
Gynėjai: Rimantas Kaukėnas (Sienos „Montepaschi“), Šarūnas Jasikevičius, (Vilniaus „Lietuvos rytas"), Mantas Kalnietis (Kauno „Žalgiris“), Tomas Delininkaitis (Kauno „Žalgiris“), , Martynas Pocius (Kauno „Žalgiris“),

Puolėjai: Kšyštofas Lavrinovičius (Sienos „Montepaschi“), Darius Songaila (Stambulo „Galatasaray“), Paulius Jankūnas (Kauno „Žalgiris“), Simas Jasaitis (Vilniaus „Lietuvos rytas“), , Mindaugas Kuzminskas (Kauno „Žalgiris“),

Vidurio puolėjai: Robertas Javtokas (Kauno „Žalgiris“), Darjušas Lavrinovičius (Maskvos CSKA), Jonas Valančiūnas (Vilniaus „Lietuvos rytas“),
2011-07-14
+4
Atsakyti
pradzioje gi vien tik fizinis pasiruoshimas, jaska su savo metais vistiek gi ten neartu kaip arklys, tai koks skirtumas kokio miesto kabakuose tvarkys savo asmeninius reikalus... Jaska imamas del improvizaciniu sugebejimu aikshteleje ir del sugebejimo imesti, kad to reikia. Kalnietis paruoshtus derinius izaidineti moka, ta mateme jau praejusiuose championatuose.
2011-07-14
+2
Atsakyti
Tai pradžioj sunkiau ar lengviau, Kęstuti? :D
2011-07-13
+1
Atsakyti
Galetu Klimaviciu arba Katelyna imti dar o Jomanto nereikia...
2011-07-13
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.