Browno 37 taškai padėjo „Žalgiriui“ įveikti „Azovmaš“



Rungtynių vaizdo reportažas ir Marcuso Browno, Rolando Jaručio, Rimo Girskio ir Gintaro Krapiko komentarai




Komentarai

Tomas
Vakar buvau palaikyti savo mylimos komandos (Zalgirio) sporto haleje .Paziurejus i E tribuna pasidare kraupu -nebeliko tos gaujos vieningu zmoniu susirinkusiu palaikyti komandos , tu tikru sirgaliu. Sustoje gauja piemenu rekia savo indeniskas dainas, nestebi visiskai komandos zaidimo- kada ja reik labiau palaikyt, uzvest.Skanduotes po nosimi burba , visa hale uzvedama tik pradejus senas gerai zinomas skanduotes ( visi Kauno Zalgirio fanai ir t.t).Nenuostabu kad net sirgaliu talismanas Chamekas nelabao buna prie ju.Mano nuomone , tie vaikai turi nustot megdzioti svetimas salis, o vietoje to kad kipisuoja su senais - tikraisiais fanais,paklausyti ju patarimu ir pamokymu.
2009-11-19
+1
Atsakyti
Sirgalius
Geda green white boys.Seniau eidavau ir as prie zalgirio fanu skanduotes kad ir elementarios,bet uzvezdavo visus ziurovus haleja o db 10 balvonu sokinejanciu su savo dainom bandantys pamegdzioti uzsienio sirgalius,kuriem nieko nesigauna niekas ju dainu halej apart ju nesupranta dingsta visa aura kuria sukurdavo senieji zalgirio sirgaliai.Su tokiu boys palaikymu tai atvaziuos 30 rytfaniu ir perreks.Vaikai gal nepamirskite ,kad be jusu 20pacuku haleja dar yra apie 4000tukst sirgaliu!
2009-11-19
+2
Atsakyti
Visas reportazas kaip ir nieko, bet gale, nu geda, nera zodziu... Jai jau tarpusavy pradesime ardytis, tai ko busime verti... Prigere snargliai gwb nepuosia, jokios pagarbos.
2009-11-19
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.